Happy JIJ - Happy WIJ!

Geplaatst door Anita van der Voort op

Vroeger, aan het begin van mijn pad naar meer bewustzijn, heb ik het zo vaak gehoord: "Zo binnen, Zo buiten". Ik humde, knikte, maar snapte er werkelijk geen bal van. Wat een zweverig gelul, dacht ik dan. Maar toch sloeg ik het op. Om het vervolgens stilletjes thuis op de zoeken (lang leve Google), waarom al die nieuwe mensen in mijn leventje deze spreuk er toch elke keer uitkraamde. 


Nu, na een kleine 10 jaar, snap ik het EIN-DE-LIJK! (....ja, dat snappertje hier loopt altijd een beetje achter ;)). Maar buiten dat ik het snap, want dat is het moeilijke niet eens is gebleken, ik voel het!

Ik voel letterlijk dat als ik niet lekker in mijn vel zit, het lijkt alsof de hele wereld tegen me is. Als ik met mijn verkeerde been uit bed stap, dan kun je er donder op zeggen dat:

- Nét nu ik trek heb in een gezonde shake de amandelmelk op is
- Precies vandaag alle ouders van de school bij ons op de hoek, gestresst en wel, hun kids met de auto naar school brengen. 
- Ik daardoor in tijdnood kom voor mijn afspraak.
- Er ook nog file blijkt te zijn....
- Er geen vrije parkeerplek bij de locatie blijkt te zijn...
- De lift naar de 4e het niet doet en ik met 1001 massagespullen loop te slepen...

Gooooooooeeeed, je snapt mijn punt. 

Op dagen dat ik wél met het goede been uit bed stap er wel amandelmelk is, geen stoet aan ouders voor mijn voordeur, geen file op de weg is en ik gewoon voor de deur kan parkeren. 

Het is het proberen waard, lieve allemaal. Test maar eens wat Zo Binnen, Zo Buiten voor jou - en dus voor de wereld om jou heen - betekent ;)

Liefs Anita
Founder Happy JIJ Shop